Recettes

Casserole de pilons de poulet aux cinq épices

French dish of chicken braised with red wine, lardons, mushrooms, carrot and onion. Coq au vin or rooster, cock with wine.  Seasoned with salt, pepper, thyme. Green table surface.
French dish of chicken braised with red wine, lardons, mushrooms, carrot and onion. Coq au vin or rooster, cock with wine. Seasoned with salt, pepper, thyme. Green table surface.
Un souper savoureux et très facile à réaliser!

Portions

4

Préparation

Cuisson

Repos

_

Ingrédients

  • 4 carottes
  • 4 Le panais
  • 12 pilons de poulet, sans la peau
  • 16 oignons, perlés
  • 5 ml (1 c. à thé) de graines de moutarde
  • 2.5 ml (1/2 c. à thé) de mélange chinois cinq épices
  • 180 ml (3/4 tasse) de sirop d'érable
  • Sel et poivre, au goût

Préparation